Pak nu je voordeel en word lid van Next Step Healthstudio

Doorzetten of opgeven

Dit voordeel wil je niet missen

Next Step Healthstudio zit niet stil, ook niet in corona-tijd. Online bieden wij voor iedereen onze wc-rol challenge aan. Je hebt ze vast gezien op Instagram. Binnenkort starten we zowel voor leden als niet-leden de 21 dagen challenge outdoor/online. Een mooie manier om fitter te worden en kennis te maken met onze manier van werken. Lid worden hoeft niet voor deze challenge. Je kunt zo inschrijven en meedoen. Door deelname leer je ons wel kennen en dan is de stap om lid te worden klein. In deze blog leggen wij uit welke voordelen je in deze tijd nog meer kunt pakken als lid van Next Step Healthstudio.

Hoe werkt de 21-dagen challenge outdoor/online

Pak nu je voordeel en word lid van Next Step Healthstudio 3De challenge staat voor 3 weken supergezond & clean eten. Onze maaltijden zijn laag in calorieën en helpen je bij gezond afvallen en vet verliezen. Je zult merken dat je minder honger hebt en dat terwijl je übergezond eet. Je zult genoeg energie hebben om de dingen te blijven doen die je normaal ook doet.

Met deze Challenge leer je ook wat goede voeding met je doet. Superhandig, want daardoor ben je in staat om dit gezonde eetpatroon langer vol te houden, ook ná de Challenge. Wij helpen je op weg naar een gezondere levensstijl en dat bereik je niet met een crashdieet. Langdurig gezond eten en bewegen is dé weg naar een fit & gezond lijf.

We starten vanaf 30 april 2020. Schrijf je in en wij nemen contact met je op om alle details door te nemen en een startdatum af te spreken.
→ Meld je hier aan!

Voordelen van lidmaatschap op een rij

  • Altijd voorrang bij Personal training en Bootcamp
  • Altijd voorrang bij open toegankelijke challenges
  • Persoonlijk uniek LIJFSTIJL Plan
  • Gebruik van Leefstijlapp-pro
  • Voedingsadvies op maat
  • Besloten online trainingen
  • Toegang tot besloten online Facebookgroep

Of je doel nu afslanken, fitter worden, shapen of/en meer energie krijgen is. Stel het werken aan je gezondheid en fitheid niet langer uit en word vandaag nog lid bij Next Step Healthstudio. Je bent van harte welkom.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.